Monday, March 8, 2010

RESTLESS~

korg penah tgk x citer restless kat channel 5 tv singapore??
ops!
soalan ni utk org2 yg duk area joho jer...
yg dpt coverage utk channel tv singapore...
citer tu da agak lame sebenarnyer..
citer tu pasal roh yg....ape ntah..
xigt da...haha

actually, bukan nak citer pasal citer restless tu pon...
nak citer pasal restless lain sebenarnyer..huhuhu

2-3 ari ni kan..
my heart feel so restless..
mcm ade sumthing jer yg mengganggu lately...
so annoying!
sumthing i hate!
till i cannot concerntrate into my life anymore!
nak wat ape2 pon rase xkene jer..
semalam lagi r..
tetibe rase nak dapatkan balik sumthing yg kiter pnah let go a few years ago...
haa..tu ler..
dulu, xpikir panjang..
main "let go" jer..
skrg br nak dapatkan balik..
ade harapan lagi ker pasni ek????
warghhh!!!!

2 comments:

johan adam said...

taik yg dah di'let-go' kita boleh dapat balik x? erk..








jom berak

ayumi said...

boleh jer kalo u x flush time u b**** tu..
eeeeyerks!

awak ni mmg suke ckp bnde2 yg selekeh mekeh cmni ker...
kot iyer pon, not in my blog hokeh!
grrrrrrrr