Tuesday, March 23, 2010

Apakah hadiah perkahwinan yang paling ideal drpd kawan² untuk aina dan kenapa.?



entri ini ditulis sempena contest cik aina mcm banner kat atas ni..(^_^)

"dan sesungguhnya, antara salah satu perkara yg perlu diambil kira ketika ingin mengadakan sesebuah majlis perkahwinan, adalah mengira berapa ramai tetamu yg akan hadir...bukan kerana perlu berjimat dari segi menyediakan hidangan kepada para tamu..tetapi kerana memikirkan berapa ramai org yg akan hadir untuk mendoakan kebahagiaan kamu berdua=)" ~di ciplak dari mne ntah ni..HALALKAN yer..~

first of all, congrates wat cik aina yg bakal bergelar isteri xlame lg nih=)

since cik aina dah wat contest ala2 cam besh ni, so teringin gak nak MENANG..ceh..berangan jek..hihi
xpe2...berangan tu sebahagian dari kenyataan...=)
ape2 pon layanzz..

berbalik pada tajuk entri kat ats tu,
kiter ade 2 cadangan besh utk "hadiah perkahwinan yang paling ideal drpd kawan² untuk aina"

YANG PERTAMA [1]



since tajuk entri ni ade sebut perkataan "kawan2", so apa kata kiter cadangkan kawan2 aina wat satu wedding slideshow=)
kiter ni mmg seorg yg suke sgt2 dgn bnde2 yg bersifat long-term memory...
dlm slide show tu, bleh r kwn2 aina letak segale gmbo dr awal perkenalan dgn cik aina..
sampai ler ke gmbo cik aina dah nak kawen ni..
letak video lakonan semula pon xpe..
lagi besh! lg real! hehe
nnti bile cik aina duk tgk balik video tu,
sure confirm cik aina akan igt kawan2 die sampai biler2...huhu

YANG KEDUA [2]



yg kedua, kawan2 cik aina bleh gak plan satu "after-wedding date" A.K.A "honeymoon" utk bakal puan aina ngan bakal hubby..romantik gitu..=)
plan r kat mane2 island ker..
or tempat2 yg best utk b'2 jer..hihi
bukan ape...
nak bg cik aina igt memori tu smpai biler2..
escpecially kalo hadiah tu dari kawan2 kan..=)

to cik aina; selamat menjadi bakal pengantin baru...
n kepada korg2 yg berminat utk join contest ni, boleh la tgk KAT SINI
JOIN, JGN XJOIN! huhu
goodluck utk suma contestant=)

2 comments:

Cik aiNa said...

nk berhanimun tp kwn sponsor punyer..hehe.

ayumi said...

seronoknyer honeymoon sponsor...=)
nak carik sponsor la pasni...tp...
bile nak kawen nyer ni ek..hihihihi :-p