Sunday, September 19, 2010

damn.. i missed him!

19 september 2010

apesal la susah sangat nak tido malam ni..
ohh..baru teringat..
hari ni, sepanjang hari duk tido jer keje nyer..
due to some technical mistake,
bukan suke2 nak tdo hokey!
tibe2 jek sistem dalam badan berfungsi dengan kurang baik arini..
so terpakse la tdo untuk bagi my body sistem back to normal..
i was sick lor..
fortunately, i recovered after bangun tdo td..
alhamdulillah..

so bile dah sepanjang hari duk tdo jer keje nyer,
maka mata ni pon susah la nak di lelapkan..
even da dekat pukul 3 pagi macam ni..huhu

kebetulan, ade plak tetamu duk melepak kat uma malam ni..
hehe..
so ape lagi..
pinjam la "beruk" die kejap..
sempat la online dalam 2-3 jam..
update itu-ini..
upload gmbo kat facebook..
tag member2..
komen yg ntah ape2...
tibe2 rase gian plak nak ade internet balik..
waaa...
xpe2..
sikit ari lg, kt subscribe yg baru yer..hehe

actually online td sbb nak cek akaun ptptn jer..
ceh! rajinnyer nak cek akaun..hak3..
pastu after da bukak facebook,
mule r menjalar sampai terbukak satu "belog" ni..
hampir suma entry die kiter bace...
xtau plak budak ni ade blog rupenyer...
kelakar...gelak sorg2 dibuatnyer..
tp...tibe2 rase rindu plak kat die..
hek3..
ntah ape2 laa...
bile depan die, wat muke selamba..
then nak admit rindu pulak kat cni kan..
coward betul laa..
eh,bukan coward..
sekarang ni xleh nak tunjuk sgt..
kne tgk progress dlu cmner...
xleh nak tanam ape2 impian lagi..
jauh lg perjalanan hidup ni..
weyh! merepek ape pulak ni...
but why i keep day dreaming about him??
what so special pasal die??
ntahlaa ek...

sesungguhnya, sekarang ni,
menyayangi n disayangi macam dah jadi sumthing yg menakutkan pulak..
that's why takut nak admit yg hati ni sedang merindui dier..
eceh..nak muntah plak rase tetibe..hak3..
tapi bole ker rindu kat dier ni..
macam mane kalau semua ni trap s'mata2..??
bukan aper..
just dont wanna repeat the same mistake like before..
ya allah ya tuhanku..
jauhkan lah aku dari jurang cinta nafsu..
pertemukan lah aku dengan insan yg dapat mebimbingku ke jalan-Mu..
jauhkanlah hati ini dari merindui dirinya jika dia bukan untukku..
aminn..

but still, i wonder..
how come i could sacrifice my precious SLEEPING time..like right now...
merely to read his blog???
almost 2 hours i read..
and gelak sorg2..
memang sah la ni..
damn..i missed him!

2 comments:

Muffler Sempai said...

Salam, Selamat Hari Raya Maaf zahir dan batin.. your entry kali ni a bit different but i like it... betul, apa2 yang terjadi dalam hidup kite dalam percintaan membuatkan kite takut untuk mengulang untuk bercinta atau dicintai... cube lah kite dapat tau sape jodoh kite kan..???

http://yangperkasa.blogspot.com
already change a new blog...sbb2 tertentu..

Anem arnamee said...

Salam.

wah. bersahaja je ngaku malu tapi rindu ni. comel je. ne taw kan. hihi.insyaallah yg baik2 je. er..simpan rindu tu leklok:)