Saturday, August 21, 2010

Please..jgn buat aku serba salah...

xtau la apesal..
since budak2 uitm balik jer,
means since the semester starts on last july,
i can feel that my celcom beruks it becoming more SLOW!
till i decide not to pay for the next couple of months..

ye r, kt bayar tiap2 bulan,
tapi service cam hempeh!
What the Heck?!!

then bermule r hari ini dalam sejarah...
i stop paying for the bills...
hahaha
actually bukan nyer suka sangat nak gune barang free ni..
kat akhirat nnti sendiri gak yg nak kne tanggung kan..

tp nak wat camner...
dah sevice diorg yg lg cam hampeh..
so rase macam xpe kot kalo xbayar pon...
hahahaha *gelak setan*

but lately...
bole rase macam service celcom mcm back to normal plak..
xdela normal mane..
tp nak kata x slow, bole la....

so sekarang ni sedang dilanda perasaan serba salah yg amat sangat..

tp risau gak..
kalo bayar karang, die menyiput balik..
sape nak jawab??
haa...
yg celcom ni plak..
apesal la diorg x cut off jer service tu...
org da siap 2 bulan x bayar ni...
hahahaha...*gelak setan lagik*

pastu last week, balik uma,
tgk ade bill celcom....
tetibe excited nak tgk bill tu..
yela..selame ni main bayar online jer..
xyah tgk bill pon..
sbb mmg fix kan rm68 kena bayar tiap2 bulan..
so transfer jela tanpa segan silu...
but bila tgk bill tu, apesal die x append dr bill bulan lepas yg x bayar tu???
pelik2...
the amount still rm68!!
no outstanding charge at all!

ini suda bagus..
bayar xbayar, same jek bill die..
hehehehe..*gelak sopan sikit*

xpe2...tunggu bil bulan depan lak...
simpan dulu rase bersalah ni..
kui3..

*wei, bulan ramadahan ni wei...
xberkat karang amal ibadat pakai benda free sesuka hati...

2 comments:

honeyBee said...

betul2, beruks mmg camtu..bkn celcom jerk, ***I* pun same..lpas tu siap charge lbh lagi tu kalo kt gune lbh dr pakej yg kt subscribe..

awl2 dulu tnye, ade extra charge ke kalo gune lbh dr pakej, ckp xde..alih2 tgk2 bil, memang ade lar..pe kes kan??xkn nk tipu customer plak??sape nk jwb tu??

ayumi said...

apa lagii...
call la call centre maxis tu..

time ni ler nak take revenge kat call centre...kikikiki :-p