Sunday, November 21, 2010

heaven @home

"selamat ari raye Qurban...
erkk....raye lg ker??
org len suma da naik keje la..
ko sorg jerk yg duk kat uma lg.."

heaven nyer dapat balik kampung...
dapat gaduh ngan makk..erkk..gaduh??
ishhh..mane ade..gurau2 jer tu..
hehehe

smlm pi shopink sket..
actually bukan nak shopink sgt pon..
just nak g date jer..
date ngan member..
ops..bukan member..
secret agent...
jeng3...
whatever la...

ape yg pasti,
sekakrang ni,
SANGAT2 lah HEAVEN kalo dapat balik kampung aka umah..
ok..lets compare ape yg bleh wat kat kampung,
and ape yg kne wat kat ofis..

kalo kat kampung, bole bgun lmbat..
kalo keje, bole??? xboleeee...
kalo kat kg, bole main dengan kucing..
kalo kat ofis, bole? nak cekau kucing kat celah mane??
kalo balik kampung, bole tgk mak ari2..
kat ofis, ade mak ker???
hek elehh budak ni..
ko nak keje ker nak dating ngan mak ko!
of cos la kat ofis xde makkk!!
kalo balik kg, rase tenang jer...
even my abang n daddy jenis pasang lagu kuat2..
and lagu tu plak, not my selera!
ade aku kesah?!
kalo kat ofis, xde makne nyer nak rase tenang...
ade jer masalah nak kne pk!
ade jer app team nak tnye itu ini!
ade jer org nak kol..
org PSS nak kol..
org RMS nak kol..
org app team nak kol..
even org go-green pasal tanam pokok tu pon nak kol!
ade jer email nak kne bace!
ade jer kawan2 yg slalu kaco!
eh.kawan2? diorg ni bukan masalah..
diorg ni penceria suasana..
heheheehe *bodek sket..
thanks guys..
thanks for everything :)

but seriously, slalu rase macam nak lepaskan jer suma ni..
tapi, ade "orang" pesan,
jangan merungut..die cakap,
"tu punca rezeki awak.."
ecececece...
semangat la tu kunun..
*nsib baik AWAK ade.. :)

emmm....dah,dah,dah..
no more merungut k
be happy..dont worry!



ini bukan rumah sayer..sayer sayang rumah sayer

2 comments:

honeyBee said...

"tu punca rezeki awak.."...ek eleh, ayat org laen rupernyer, igtkn ayat AWAK..kik3

mmg punca rezeki kite...bersyukur dgn ape yg ade, tp kalo ade peluang lbh baek, xslh rebut kn??he3..

ayumi said...

ekekeeke...
mmg la bukan ayat I pun..
ayat abg I...hak3...

rebut la suma peluang yg ade depan mata and yg kat belakang telinga...
hihihi...