Saturday, August 21, 2010

perempuan suka lelaki jahat?

malam ni tiba2 rasa nak buat entri pasal perempuan dan lelaki jahat..
hmmm...lain macam jek tajuk kan..
whatever la..idea tengah mencurah ni...layannnn

betul ker perempuan sekarang ni kebanyakan nya lebih suka kat lelaki jahat??
jahat? jahat yang macam mana yer...
hisap rokok tu jahat ker? tak.
lumba haram tu jahat ker? tak jugak. hmm??
lelaki player tu jahat ker? lg lah tak. cool what. perempuan keliling pinggang.
dahtu, lelaki yang macam mana yg kategori jahat ni?
perompak tu jahat ker? ye kot.
peragut? jahat kot..
pembunuh tu jahat tak? maybe..
rapist? for sure jahat!
ops! i dont think rapist tu jahat..
cuma x kuat iman jek.
hmmm..yela tu.

lelaki penipu jahat x? oh! sangat2 jahat..
lelaki yg pegang2 tangan tu jahat ker?
yang pegang sane sini @#$%%^&*...jahat ker?
oh! tidak kot..perkara biasa jer tu..
betul ker biasa? atau sajer buat2 biasa..??

kalau nak list satu2, mmg banyak la lelaki jahat dalam dunia ni..
tapi mostly, kalau korang perasan,
lelaki jahat selalu nya akan dapat awek or gf yg baik2..
dan ayu2..
setuju x?
xdela seratus peratus betul..
just based on my observation jela...

tapi yg pelik nyer,
even perempuan tu sedar yg lelaki tu jahat,
the girl still gak nak kat lelaki tu..
still gak sayang kat bf diorg yg jahat tu...
agak2 korg, nape yer?

mungkin sebab...
perempuan mudah cair dengan lelaki jahat..
sbb lelaki jahat ni biasa nya agak notti..
dan dari situ la perempuan tu akan nmpk yg lelaki tu macam cool kot..
cool ker..
entah la.. sebab perempuan susah sikit nak tertarik dengan lelaki yg nerd org skema..
kalo yg notti2 tu br menarik utk di dampingi...ha? betoi kaa??

another thing,
kalau korg perasan la...
kebanyakan lelaki jahat ni..
diorg more good looking than the regular guys out there...am I right..??
correct me if i'm wrong..
but that's the truth!
that's why ramai perempuan cairr dgn lelaki jahat!

lagi satu reason yg kiter nampak why girls mudah tertarik dgn lelaki jahat ni...
lelaki jahat ni mempunyai curiosity yg tinggi dan keberanian utk mencuba bnde2 baru...
so diorg ni nmpk more adventurous la dari lelaki2 yg x bape nak jahat..
perempuan mmg suka dgn lelaki yg adventure ni..
even perempuan tu bkn la jenis yg extreme..
maybe diorg rase lelaki yg extreme mcm tu bole jadi pelindung kot..
tapi kalo jahat, bole ker jadi pelindung????????

entahlaa..
biasa sgt dengar, beauty lies in the eyes of the beholder..
but now, kejahatan also lies in the eyes of individual..
if dah sayang, x nmpk dah suma yg jahat2 tu kan?



ps: lelaki baik suka perempuan jahat x?

3 comments:

Muffler Sempai said...

For sure, I guess your statement is right, Because me is Nerd but noty wahaha (tak jahat tapi baik hati, nakal jer lebih)...(nerd ker aku, aku ngaku aku geek jer wahaha janji bnyk gadget elektronik hehe) by the way noty ker jahat ker, still gak single mingle... Cinta datang dari hati tak kira dia jahat ker tak, baik or tak.. kite mencari jodoh diberikan takdir ditentukan.
(yang penting pandai jaga diri elok2)

but I'm sure that statement is sure Women like bad guy(noty)..tapi ada gak yang Women like bad bad bad guy (mmg jahat ++ noty) :P

ayumi said...

guy suke kat bad girl x???

from my reading and observation, most of the guys will say bad girl is not their type..
but most of them go date with bad girls..
*ops! how do i know the r all bad girls type?? INSTINCT.maybe..

Muffler Sempai said...

yeah, guys tak suke bad girl. but noty.. same as gurl I think.. but tak nak noty melampau sangat. (For me)...Just my side of view...