Thursday, December 24, 2009

arini kiter emo!

for the very first time in my life,
I HATE EVERYTHING ABOUT YOU!
i hate you!
i hate every single thing that relate to ur life!
i really hate you!

ko igt ko tu sape?!

my evil side hope and pray that u gonna meet someone who would do the same as u did to me!
my evil side also keep telling me to treat you like teddy bear kat bawah ni!!!
today i really hate you!!
benci sangat2!!
benci!!!!


nasib baik la aku ade IMAN lg!
ASTAGHFIRULLAH..


p/s: don't ask me who...coz i'm not gonna tell u!

11 comments:

muffler said...

your comment... u want to kill someone...??? sape..? kill la dia, if tu boleh tenangkan jiwa awak..

ayumi said...

kalau la kiter leh wat sesuke ati jer dlm dunia ni, da lame kiter bunuh die!!!
hahahaha (gelak SETAN sket)

muffler said...

hahaha u right.... pasal ape eh...? saya taknak tau siapa dia... sbb kat enty awk pun bgtau... yg awk takkan bgtau siapa... tp saya boleh tanya pasal apa??? kan kan kan???

honeyBee said...

hahahhah...apsal la cik ayumi kiter emo semacam jerk nie??nak kate ade boipren, rasenyer single lagi (ye ker??) hahah..xbek cik ayumi nak emo2 ni, jgn terlebih emo dah lar, nanti terbakar diri..hahahah

jgn ikutkan sgt hati tu, cool ayumi..tapi kalo awk emo, sy pun takut..kik3..sbr2 ye cik ayumi..

ayumi said...

ayumi pon tkut dgn diri ayumi time ayumi emo....bley gtu.??
wakaakakakaka...
tp krg tgh cool...
bak kate salah sorg sahabat,
tgh xde masalah...=)

muffler said...

skrg tak emo lagi ker??? emo nie marah ker.. emo menangis kekekeke :)

ayumi said...

xde makne nyer emo nak nanges2!
eceh...hik3...
skrg tgh hepi =)

azam thun br, nak hepi2 jer thun ni..
xmo nanges2...xmo marah2..(bley ker ni..)
tgk jela ek...ekekekekeke

muffler said...

betul ker nak azam camtu...
tu namanya takda perasaan.. nanti no hard feeling lak...

ayumi said...

emmm.tu lah..slagi memegang identiti sbg seorg manusia ni,
mesti ler ade perasaan...
kejap nak marah, nak nangis, nak emo mcm2 lg lah!
xsukenyerrrrrrr!

muffler said...

yup.. kalau di ikutkan sgt perasaan tu tak boleh gak... ermm ntahlah hehe.. be urself tu lagi penting...

ayumi said...

tu ler yg sebaik2 nyer...
jadi diri sendiri....
even kadang2 jd diri sendiri tu selalu nyer akan menyakitkan org lain...
kan?kan?