Thursday, November 12, 2009

betul ker..???

ehem2..
sakit tekak la pulak...
mane x sakit,
sibuk duk gelakkan amy mastura dlm video klip "jawapan kasih"
rase nak gelak guling2...
kelakar giler..
ekekekekeke.....FULL STOP!!

emmm...
sebenarnyer nak tulis ape yer kat entri kali ni..

2 ari lepas (10nov09),
last paper for final exam for final sem dah berakhir rupenyer...
mcm cepat jer mase berlalu...

betul ker dah abis degree ni..??
betul ker dah x payah study lg pasni..??
betul ker dah x payah mem"bz"kan diri siapkan assignment lg pasni..??
betul ker dah kne stat apply keje pasni..??
betul ker dah x payah gune title "student" lg pasni..??
betul ker..???

ape yg pasti, mmg rase dah x sanggup lg dah nk duk ngadap buku lg pasni...
huhuhu
tp...cmner plak dgn keje..??
nak keje ape yer...
lg satu masalah plak nk pk...
igtkan pas abes study, dah xde masalah lg dah...

ape2 pon, hopefully,
lepas ni, semua urusan akan lebih dipermudahkan oleh-Nya..insyaALLAH.. =)

4 comments:

.:Fathiha Zainal:. said...

Hyee...
Dh abes stdy ye.
Congrats!
Nway, gd luck for your future endeavours! =)

ayumi said...

hye fathiha =)
yup...da abes study...
tp..belum ade selera nk keje lg la..
bole x cmtu..???
hihihi

Akimbo said...

ayumi..
jangan feningla..kite guling-guling dulu kat sini..hikhik..

lepas ni terus balik kampung ke?tak cuba mencari rezeki kat sini dulu?

ayumi said...

xsure lg la akimbo...
rase cam mencabar sgt ek nk stay kat cni...
rase cm xlayak jer nk stay di bumi shah alam yg serba "demanding" ni...
huhuhhuhuhu

akimbo dah plan nk apply keje kat mane2 ke..?? =)