Wednesday, December 15, 2010

kenape sy suke long distance relationship



kenapa sy suka long distance relationship?

korg mesti x suke long distance relationship kan?
yela..nak jumpe susah..
nak dating susah..
nak makan same2 susah..
nak tgk muke susah..
nak celebrate bday same2 lg ar susah..
baik xyah couple kan kalo suma susah..
tapi i loike long distance relationship..
like berry much!

why?
ade byk sbb yg nak di listkan..
tp boleh share yg penting2 jela..
hehe

sape ckp susah nak jumpe for a long distance relationship??
memang la susah..
sbb tu la sy sukee..hak3..
bagus aper susah nak jumpe ni...
xyah tgk muke2 ari2...
xdela borink nnti..
utk pengetahuan korg suma, sy adalah sejenis makhluk yg x boleh nak ngadap muke seseorg dalam tempoh mase yg agak lame..BORINK!
haha

bile dah jauh ni,
of cos la susah nak jumpe..
then of cos la akan susah nak pegang2..
kan dapat jimatkan pahala sket..
xdela asik wat dosa jer..
what? nak ckp sy jahat n gatal ker sbb ckp pasal pegang2 ni..
eleh..mcm la korg x pegang2..
korg pandang2 je eh bf/gf korg tu..??
xbaik menipu tau..haaa

kalo dekat, mesti korg xleh control diri korg..
mesti nak pegang2..
nak hug2..
nak kish2..
WTH..waddepakk..(*sapela yg ajar ni..)
macam ari esok dah xde utk korg wat dosa yg same ari2..
ceh!

pastu kalo jauh ni,
suma bende korg akan rase special..
dapat g dating skali pun, mak ai..beshnyer rase..
yela..dah susah nak jumpe kan...
mmg heaven la dapat pi dating tu..
dating tau..bukan g wat dosa..ececece..




p/s :
actually jeles hokey tgk org len jerk dpt dating ari2..
tiap2 mgg dpt jumpe..
dpt gi tgk wayang same2..
dpt makan same2..
dapat g picnic same2..
dapat g shopink same2..
dapat wat itu ini same2...
pastu plg jeles, time korg duk hapdet kat fesbuk plak tu..
mcm die sorg br blik dating!
sayangggggggg!!!!!!!!!!!!!!!!
*kritikal dah ni..haha

2 comments:

Miss Amalin~ said...

waddepakk! hahaha u're funny, :D tapi sy pun sua jugak long distance relationship, :)

::Rifqah:: said...

best gk long distance. saya pon long distance relationship. bakal2 jd pjj (psgn jarak jauh). bile jumpa skali skala, rindu lebih, kan? lagi 1, masa yang terhad untuk kite jumpa tu la yang paling berkualiti kot. ni kalau da slalu jumpe, hari2 ngadap muke sama, cam bosan la kot.