Thursday, June 26, 2008

[ sErOnOkNyE tIme KiTeR aDE AwAK..(^_^) ]

.................
kiter rase nk aje bgtau satu dunia ni yg kiter ade awak..(^_^)
time tu, kalo de je org tnye kiter, "da ade yg special ke?"
kiter senyum jer n ckp kat diorg, kiter ade awak...
best sgt rase mase tu..kiter bgtau mak kiter pasal awak...
kiter bgtau kawan2 ex-skola kiter pasal awak...
even kat pakcik kdai gunting rambut pn, kiter ade bgtau die yg kiter ade awak...(^_^)
dah tetibe pakcik tu tnye kan, kiter bgtau jela...hehe

time kiter ade awak...
best nyer time awak bgtau, "sy akan sentiase brade di sisi awak"
time tu, kiter pegang janji awak...
time kiter ade awak...
awak slalu support kiter xkire ape pn yg kiter lalui..
even awak jauh...
n even kite jarang dpt jumpe...
tp awak still support kiter...
sntiase bg semangat kat kiter...
sentiase guide kiter...(^_^)
time kiter ade awak...
awak share byk bnde dgn kiter...
n kiter nk sgt2 tau suma bnde pasal awak...
n kiter pn share suma bnde pasal diri kiter dgn awak...
time kiter ade awak...
awak selalu ade kat sisi kiter biler kiter mmg perlukn awak...
awak selalu wat kiter sentiase rase disayangi...
kiter rase best sgt...(^_^)
time kiter ade awak...
awak baikkk sgt dgn kiter...
awak xpnah marah kiter even kiter slalu wat awak marah...
awak slalu bersabar dgn kiter...
awak slalu layan jer perangai ngade2 kiter...
even kiter tau awak penat layan kiter...
awak xpnah b'kasar dgn kiter...
awak respect kiter...(^_^)
time kiter ade awak..
kiter slalu rase awak ade dekat dgn kiter...
even awak jauh dr kiter...
time kiter ade awak...
awak slalu tgur kiter bebaik time kiter wat sumthing yg salah...
awak slalu tegur bile kiter lewat2 kan solat kiter...
awak slalu tegur kiter biler kiter suke mandi lewat malam...
awak kate nnti kiter sakit, awak yg risau...
awak selalu wat kiter rase selamat biler awak ade kat sisi kiter...
time kiter ade awak...
caring nyer awak kat kiter...
even kiter pn x caring kat awak mcm awak caring kat kiter...
awak slalu risau time lepaskan kiter lintas jalan sorg2...
n kiter plak, peduli ape kalo kne langgr pun...
sbb kiter tau...awak sntiase syg kiter..(^_^)

time kiter ade awak...
kiter slalu bayangkan diri kiter kat umah awak...
kiter slalu bayangkan diri kiter dgn mak n ayah awak...
dgn adik beradik awak...dgn sedare mare awak...
kiter slalu bygkan awak dgn mak ayah kiter...
dgn abg kiter...dgn sedare mare kiter...
time kiter ade awak...
awak slalu wat ati kiter cairrr dgn awak...hehehe
maybe awak xtau...
yela..xkn kiter nk tunjuk depan awak lak kan...
kne r cover depan awak..(^_^)
time kiter ade awak...
awak selalu ajuk kiter cakap....setiap kali kiter ckp perkataan "kiter",
mesti awak akan ckp.."asyik kiter,kiter..ckp saye la.."
pastu awak senyum kat kiter...kiter cairr..(^_^)
tp lepastu, awak pn tiru ayat kiter...
kadang2 awak pn gune perkataan "kiter" biler ckp dgn kiter...
kiter mmg hepi sesangat time tu...(^_^)
time kiter ade awak...
mase tu kiter g mkn same2..
kiter dduk sblah awak...
lepastu awak tibe2 brenti makan...
awak tgk kite makan...
segan nyer kiterrrr...
tp kiter suke sgt time awak tgk kiter tu...(^_^)

............................................................
............................................................
............................
....................
.........









tp nape suma tu sementare jer..??

[ evEryThinG haS faLLen inTo pieCEs... ]

korg, kenape ek kegembiraan n kebahagiaan tu slalu bersifat sementare jer...??
kenape kenyataan tu mcm terlalu kejam untuk kiter terime...??
atau dier mmg bkn dicipta untuk kiter...??

xbleh ker kalo awak just stay by my side until forever..??
kenape awak mesti let go suma ni sbb perkare tu..??
btul ker xde jln lain untuk kiter...?? :-((
mase first time awak bgtau kiter pasal perkare tu,kiter sedih sangat2...
kiter xtau nk pk ape time tu...
tp kiter t'tnye2, awak da xsayang kiter lg ker...?
kiter ni xpenting ker dlm hidup awak...?
kiter bukan nk salah kan awak...
tp time tu kt mmg btul2 xleh trime awak ckp suma tu kat kiter...
time tu kiter rase suma impian n harapan kiter dgn awak btul2 hancur...
awak da btul2 wat kiter sayang sgt2 kat awak...
tp tetibe awak bgtau suma ni kat kiter...
mmg kiter xpnah byg kan pn yg kiter akan terpakse berhenti menyayangi awak...
kiter xpnah byg kan yg kiter terpakse berhenti pk pasal awak...
kiter xpnh byg kan yg kiter akan terpakse lepaskan awak mcm ni...
kiter slalu t'tnye2, awak ade x pk mcm yg kiter tgh pk skrg ni...??
kiter xpnah byg kan yg awak akan jadi milik org lain satu ari nnti...
boleh ker kiter sayang org lain mcm kiter sayang awak..??

mmg la btul ape yg awak wat tu...
btul la kot ape ape yg awak pk...
kiter hormati kputusan awak kalo mmg itu yg awak pk terbaik untuk suma org...

then, kiter start cube sdaye upaye lepaskan awak...
tp mase awal2,
xkire ape pn yg kiter wat, kiter slalu pk pasal awak...
kiter slalu harap kan awak lg...
even kiter kuar dgn kwn2 kiter,awak sentiase ade dlm ati kiter...
kiter xpnah lupekan awak...
n kiter tkut sgt2 kalo awak btul2 lupekan kiter...
kiter btul2 perlukan mase untuk hadapi suma ni...
kiter nk awak tau yg kiter btul2 syg kat awak............

pastu kiter dpt rase yg awak da mule b'ubah...
awak da mule lupekan kiter...
kiter request awak wish gudnite kat kiter every nite...tu jer...
tp bile da lame2, awak da mule lupekan kiter...
pastu byk lg bnde2 yg awak wat kiter rase makin xpenting dlm idup awak...
awak wat kiter rase n pk sumthing yg xpnah kt pk sblm ni...
awak ade org lain ker...??
die lg baik dr kiter ker...??
die lg sempurna dr kiter ker....??
kiter xnk pk suma tu...
tp awak yg wat kiter pk pasal suma2 tu...
reason yg awak bg kat kiter tu, alasan jer ker...??
ntahla...awak wat kiter rase macam awak tipu kiter...
suma yg awak pnah ckp kt kiter...
suma yg awak wat untuk kiter...
kiter xde niat pn nk pk mcm ni pasal awak...
tp reaksi awak yg pakse kiter pk mcm tu...
kiter xtau...kiter mintak maaf kalo kiter salah...sory sgt2..

kalo mmg btul kiter terpakse lepaskan awak,ok...
ari2 kiter doa supaye Allah kuatkan ati kiter spaya redha dgn suma ni...
kiter doa supaya Allah kuatkan semangat kiter hadapi suma ni...
even ade mase2 yg kiter xleh halang air mate kiter dr m'curah2 sbb rindu kat awak...
mmg xsangke btul awak la org yg ajar kiter nangis untuk s'org llaki...
penat tau nangis utk awak...:-(

smpai satu mase...
kiter cube sedaye upaye untuk lupekan awak...
kiter tgh biase kan diri tanpa awak...mcm da bleh sket2...
maybe la...
tp nape awak slalu wat kiter xleh nk lepaskan awak...
time kiter rase kiter cm da agk ready nk lepaskan awak,
time tu la awak mcm still bg harapan lg kat kiter...
time tu ler awak nk majuk ngan kiter...
time tu ler awak dtg kat kiter...
time tu ler awak nk share mcm2 dgn kiter...
ati kiter lemah sgt2 mase tu...
xkn kiter nk marah awak plak kan...
kiter syg awak...
even kiter tau awak dtg kali ni sekejap jer...
nnti awak pegi lg...tinggalkan kiter lg...
tp nk wat cmner...
my stupid heart ni xbg kiter marah kat awak...
hmm...:-(

cume yg paling susah skali,
kiter still xleh nk take u out from my heart...
maybe sbb awak first love kiter...
kiter da cube nk suke org lain...
kiter tgh cube buke ati kiter untuk org lain....
kalo mmg itu yg awak nk kiter wat...
tp kiter xleh nk tipu diorg yg dlm ati kiter still ade awak...
kiter x ready lg nk syg sesape wat mase ni...
kiter takut la...

hmm...tp kan...tobecntinue...(^_^)

2 comments:

BuTtErFlY_bLoSsoM said...

sedih sgt i bace sume ni..
sume ni buat i nangis...
sume ni buat i tinggat kat seseorg..
sedih sgt2...

actually sume ni seakn same ngn kisah hidup i..
tp tue sume dulu..
skan i da epy dgn dunia baru i..
n i harp u pon dapt teruskn idup ngn epy...
;-))

gud luck beb...

ayumi said...

thanks for memahami beb..
until now, i still havent found anyone yet..
but i'm getting better..
never better than this..=)